Rólunk

“Új generáció a zöldségek világában”

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Móraprizma Szövetkezetet, melynek 2019. december óta vagyok az igazgató elnöke.
A Szövetkezet 1999-ben alakult és kezdte meg működését Mórahalmon a Homokhát Térségi Agrár-Ipari Parkban. Szüleim az alapítók közé tartoznak, akik azóta is tagjai és segítik az új generáció munkáját tapasztalatukkal, valamint hozzáértésükkel.

A működés megkezdésekor tisztított zöldségek és mosott salátafélék voltak a Szövetkezet fő profilja.

A felvásárolt alapanyagokat (burgonya, sárgarépa, káposzta, vöröshagyma, gyökér és salátafélék) tisztítás és hámozás után különböző módon aprítva, feldolgozva vákuum-csomagban, illetve védőgázas csomagban forgalmazzuk.

A változó igények figyelembe vételével elkezdtük fejleszteni, illetve bővíteni termékkínálatunkat saját gyártású savanyúságokkal és földesáru, szárazáru termékek forgalmazásával.

A korszerű táplálkozási szokások szélesebb körben történő elterjesztése érdekében egyre nagyobb mennyiségben és választékban állítjuk elő cégünk fő termékeit, a különböző salátakeverékeinket, melyek már eddig is nagy érdeklődésre találtak a fogyasztók körében. Fontosnak tartjuk, hogy a modern kor elvárásainak megfelelően minden korosztály megtalálja a hazai termékek között az egészséges táplálkozás legszélesebb skáláját.

A Szövetkezet további fejlődése érdekében folyamatosan figyelemmel kíséri a fogyasztók igényét és azok legnagyobb megelégedésére szeretné minél szélesebb körben előállítani termékeit. Rohanó világunkban szeretnénk munkánkkal hozzájárulni, hogy a lehető legkevesebb időráfordítással tökéletes minőségű és ízű ételeket készíthessenek családjuk, vendégeik számára.

Vass Klára
igazgató elnök